Gyűjts jókívánságokat, vagy aláírásokat!
2022. augusztus 17. írta: perlakikata

Gyűjts jókívánságokat, vagy aláírásokat!

Vásároljatok egy fehér pólót a menyasszonynak, amibe a Leánybúcsúja idejére belebújhat. Erre a pólóra kell jókívánságokat, vagy aláírásokat gyűjtenie, az általatok meghatározott férfi személyektől a lánybúcsúja folyamán.

Amiket persze aznap nem láthat! (Tükörben sem).
Csak otthon fedezheti fel! Miután felkelt másnap délben. :-) Miért?
Mert e szabály meghozatalával, betartásával újabb impulzusok érik az arát. Kezében tartja a saját púlóját. Vissza-vissza röppenek az emlékezetébe a tegnapi nap lánybúcsú pillanatai  miközben olvassa a jókívánság gyűjteményét. Ez olyan ajándék számára amit meg fog tartani, és nem fog eladni, mert személyes emlékek, érzelmek kötik hozzá. 


A lánybúcsú előkészületnél figyelj oda, hogy a filctoll amivel a fehér pólóra fognak írni idegenek, az álló helyzetben is nagyon jól fogjon, hogy a pólón jól látszódjanak majd az írások, és az évek alatt se kopjon majd le. ;)
lanybucsu_feladat_leanybucsu_feladat_lanybucsu_jatek_leanybucsu_jatek.jpg
Egyik meghatározó élményem ezzel a Lánybúcsús játékkal kapcsolatosan: 
E blog bejegyzésemben szereplő menyasszony a 2 órás Lánybúcsú táncóra programom legelején számomra váratlanul felpattant a székéből, kivette a bal zsebéből a filctollát, felém háttal megfordult, és megkért, hogy írjak Neki a pólójára JÓKÍVÁNSÁGOT. Ettől a kéréstől annyira meglepődtem, hogy teljesen elérzékenyültem. A kész művet megörökítettem, amely a e fenti kép. 

Készíts vonulási tervet, honnan, merre, mi után, hová mentek!
A pólóra aláírás gyűjtés, nagyon jó utcai móka (főképpen városokban, nagy lakott településeken), hisz a feladat teljesítés közepette míg szelitek át a belváros több pontját, vagy fő útvonalait, menet közben találkozhattok szingli férfiakkal, lehet közben ismerkedni. Vagy akár haverokkal is össze futhatok, akik szintén bulizni mennek, no meg legénybúcsúkkal is. 

Szabad az ismerkedés, szabad a csók! 

LÁNYBÚCSÚ  - UTOLSÓ NAPOM SZABADON


Az 5 kedvenc grafikás, feliratos lánybúcsú póló ötletről ebben a blogban írásomban olvashatsz: >>>> Katt ide <<<<  

A bejegyzés trackback címe:

https://perlakikata.blog.hu/api/trackback/id/tr1616630036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása