Tiltott szó
2022. május 14. írta: perlakikata

Tiltott szó

lanybucsu_leanybucsu_lanybucsu_faladatok_a_menyasszonynak_tiltott_szo.pngHatározzatok meg még a Lánybúcsú buli elején egy, vagy több szót (pl. anyós, esküvő, házasság, szex, a vőlegény neve, stb..), amit a menyasszonynak egész nap/este nem szabad kimondania. Ha mégis kimondja, innia kell.

Ha nem akarjátok itatni, vagy alapból nem fogyaszt alkoholt, akkor arra az esetre a büntetése az, hogy meg kell csinálnia még egy feladatot. 

Emeld a tétet:
Ha benned, benetek ott a játékosság, és a csibésség keveréke, akkor lehet a mennyasszonyt finoman heccelni, vagy belezavarni egy beszélgetésbe amikor kimondja (ismét) a tiltott szót. Kérdés teszel fel neki, amire várod a válaszát, vagy olyan helyzetbe hozod amikor nem figyel, vagy nem tud a tiltott szó ki nem mondására összpontosítani.

Több leánybúcsún is tartottam már sztriptíz táncórát, ahol a lánybúcsú szervezője - aki a menyasszony legjobb barátnője, vagy lánytestvére - ezt jól helyzetbe hozta. Meglepő módon igen csak jól ismét, és ismételten (a megfelelő időben) kimondata a menyasszonnyal a bizonyos tiltott szót, szavakat. Ezek többnyire olyan helyzetek voltak, amikor olyan mondatokat, információkat fűzött be ami vagy magáról az aráról, vagy a jegyespárról, a vőlegényről szólt, és csak közeli barátnő(k) tudja, tudhatnak róluk, vagy a menyasszonyról. Ez a feladat  nagydumásoknak való.
 

Jaj, ez a feladat nagyon mókás tud ám lenni.


Jó mókázást kívánok a lánybúcsúra!
Üdvözlettel: Perlaki Kata
http://www.m-force.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://perlakikata.blog.hu/api/trackback/id/tr2316602886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása