Helyszínről helyszínre utazáskor
2022. május 14. írta: perlakikata

Helyszínről helyszínre utazáskor

lanybucsu_leanybucsu_lanybucsu_faladatok_a_menyasszonynak_utazaskor.png
Ha útba esik jövet menet az M. FORCE LÁNYBÚCSÚ SZTRIPTÍZ TÁNCÓRÁJA - Budapest belvárosában - azaz részt vesztek vagy a kétórás, vagy az egyórás Lánybúcsú programunkon, majd azt követően autóval, vagy mikróbusszal együtt utaztok tovább, akkor se legyetek lánybúcsú feladatok nélkül. Íme egy jó ötlet az autó útra:


Az autó út alatt olvass fel egy levelet amit előzetesen megíratsz a vőlegénnyel: a megismerkedésükről, hogy hol találkoztak, mikor tudta, hogy ebből lesz valami, s hogy maga a vőlegény hogy élte meg mind ezt.

Ez jó alkalom, hogy minden lánybúcsú résztvevő kicsit képet kapjon a vőlegény, és a menyasszony kapcsolatáról. Mind amellett a menyasszony is örömmel hallgatja majd a vőlegény szavait, általad tolmácsolva.


Jó utat, és élménydús lánybúcsút kívánok!
Üdvözlettel: Perlaki Kata
http://www.m-force.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://perlakikata.blog.hu/api/trackback/id/tr2417831503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása