Szerelmi vallomás
2022. március 16. írta: perlakikata

Szerelmi vallomás

szerelmi_vallomas_lanybucsu_feladat_leanybucsu_feladat_lanybucsu_leanybucsu_mforce.pngA menyasszonynak egy szerelmi vallomást kell írnia azokból a szavakból amiket Ti meghatároztok. Előre gyűjtsétek össze ezeket a szavakat.

A menyasszonynak RANDOM szavakból kell szerelmes szöveget alkotnia a párjának, amit akár telefonon el is mondhat a vőlegényének. Vagy felvehetitek videóra, hogy majd megmutathassátok a vőlegénynek.

De mindezt úgy, hogy minden lánybúcsú résztvevő kitalál egy szót, amit bele kell fogalmaznia a menyasszonynak. Csinálhatjátok úgy is, hogy olyan szavakat választotok, amik egyáltalán nem oda illőek, vagy a szavakat amit szeretek benned témában válasszátok meg.
szerelmi_vallomas_lanybucsu_leanybucsu_lanybucsu_feladat_leanybucsu_feladat_mforce.jpg

Ha pedig nehezíteni szeretnétek, kérjétek meg az arát, hogy mindezt rímekbe szedve tegye.

Amikor pedig már a hangulat a tetőfokára hágott, akkor a nyakatokba vehetitek a pesti éjszakát. Indulás bulizni, táncolni!

A bejegyzés trackback címe:

https://perlakikata.blog.hu/api/trackback/id/tr617781946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása