Nyakkendő kötés 2. rész
2021. május 28. írta: perlakikata

Nyakkendő kötés 2. rész

lanybucsu_feladat_nyakkendo_kotes.jpg

Ha a menyasszony nem tud nyakkendőt kötni, vigyetek magatokkal egyet, és legyen az a feladata, hogy az est folyamán megtanulja megkötni. Ehhez kérheti férfiak vagy akár a barátnői segítségét is.

Miért jó ha egy feleség tud nyakkendőt kötni?
Mert míg a feleség megköti a férje nyakán a nyakkendőt, addig mindketten igen közel állnak egymáshoz. Ez által elkerülhetetlen kettőjük között a szemkontaktus. Elkerülhetetlen az, hogy egymáshoz érjenek, akarva akaratlanul. A bőr a bőrrel érintkezik. A feleség kezével megfogja érinteni gallér felhajtáskor a férje nyakát, az ingen keresztül a felsőtestét. Mind ez alatt egymásra figyelnek. Türelmet gyakorolnak egymás iránt, még akkor is ha, épp elaludtak kora reggel, s rohanni kell egy tárgyalásra.

A nyakkendő kötés férfias feladat, de a nők ebben is szeretik kivenni a részüket, segítség nyújtásukat.


Az első részben a feladat leírását találod meg itt:  1. rész


Ebben a részben pedig a nyakkendő kötés technikáit, és fajtáit mutatom meg, hogy segítségül hívhassátok a feladat megoldása közben.

Az alábbi linkből tudtok nyakkendő kötés témájában képi, és írásos segítséghez nyúlni, ha netalántán nem menne a nyakkendő kötés. 

Nyakkendő kötés fajtái képekkel, leírással (angolul): https://www.bubibubi.eu/how-to-tie-a-necktie-p108.htm

A bejegyzés trackback címe:

https://perlakikata.blog.hu/api/trackback/id/tr1216574644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása