Első csók
2020. augusztus 21. írta: perlakikata

Első csók

Leánybúcsú játék

elso_csok_1_lanybucsu_feladat.jpgAz igazi barátnők mindent tudnak egymásról. A leánybúcsú is egy olyan esemény, ahol ismét többet tudhatunk meg egymásról. Az éjszakai bulin ugyan csak sok csajos élmény vár rátok, habár ez még pillanatnyilag várat magára, mivel előtte sorrendben elsőként a menyasszonynak összeállított feladatoknak, a közös játékoknak, majd a programoknak kell jönnie.

Ha több Leánybúcsú  játékra, a menyasszonynak való feladatokra, s ezen felül Leánybúcsú szervezési ötletekre van szükséged, akkor az alábbi  linken a zárt, Facebook csoportomhoz való csatlakozása után, mind ezekből csemegézhetsz:  https://www.facebook.com/groups/leanybucsu

elso_csok_2_lanybucsu_feladat.jpg
Az első csók nevezetű játékot együtt tudjátok játszani, vegyetek részt benne aktívan, hogy jó móka kerekedjen ki belőle.

A menyasszonnyal kezdve mindenki mondja el részletesen, hogy hogyan történt életetek első csókja! Kivel, hol, mikor,
milyen érzés volt, és többi. Osszátok meg egymással bővebben az első csók részleteit.

Gondolkodj!
Repülj vissza az időben, és próbálj vissza emlékezni, hogy mikor, hol, és kivel történt a Te első csókod. Ha kínos, vagy ciki volt ez az élmény, fogd a történeted mesélését ironikusra, vagy stand up comedy-sre.

Nehezítésképpen akár lehet az is a feladat, hogy beszéd helyett mutogassátok el vagy rajzoljátok le az első csók történetét, mint az Activity játékban.

Akinek a legviccesebb a története, az jutalmul kap egy nagy doboz bonbont.
lanybucsu_sztriptiztancora_mforce_tancmuveszeti_iskola_leanybucsu_budapest.jpg
Szervezz aprólékosan kidolgozott, élmény & eseménydús leánybúcsút a szeretett menyasszonyotoknak!
  
Azt a hatást kell együttesen elérnetek, hogy az ünnepelt ara meghatódjon. Azaz, hatást kell generálnotok!

De mégis milyet, s hogyan?
Ebben minden résztvevőnek ki kell vennie a szerepét, senki nem úszhatja meg a feladatot.
Az ünnepelt ara nagy érzelmi hatás alá kell, hogy kerüljön, mert csak így válik számára felejthetetlenné ez a nap, ezért nem mindegy, hogy milyen lánybúcsú programot szerveztek, mert a jól megválasztott program 70-80%-ban az előbb említettekhez hozzá járul.

Mind annyian csak akkor végeztetek nagyon jó munkát, (az előkészületekben a szervezés alatt, s ez mellett, de nem utolsó sorban magán a leánybúcsú eseményen) ha a lánybúcsún, minden amit tőletek kap, - ide soroljuk az élményeket, a behatásokat, s a veletek együtt átélt leánybúcsú történéseket, - teljes egészében lehengerlik őt. Akkor végeztetek csak nagyon jó munkát, ha mind ezek hatására hirtelen meghatódik, gyengéd érzelmei törtnek fel benne, a szeretet, és hála érzése járja át, s elsírja magát. Továbbá hatalmas ölelésbe kezd mindmindannyiótok felé (akkor is ha nagy a csapat).

Az átélt élmények, felfokozott érzelmi hatásaira fog emlékezni. Ezekről fogsz Te is az eszébe jutni, s így fog emlékezni rád.
mforce_tancmuveszeti_iskola_leanybucsu_tancora_budapest_belvarosaban_lanybucsu_sztriptiztancora.jpgEbben az élmény index hatás keltésben segédkezem én, az M. FORCE TÁNCMŰVÉSZETI ISKOLA - LEÁNYBÚCSÚ SZTRIPTÍZ TÁNCÓRÁJÁVAL , amiből választható az 1 órás, vagy a 2 órás program.

Melyen főképp abban segédkezem Neked mint szervezőnek, hogy össze hangolom, és koordinálom a lánybúcsú résztvevő különböző karakterű, személyiségű női résztvevőit, hogy oldódjanak a feszültségek, kiiktatom a kínos jelenteket, az oda nem illő gondolatokat, negatív mondatokat.

Vagyis mindent ami általános hiba szokott lenni a lánybúcsúkon, amikor több nő van egy társaságban! Ez által át segítelek benneteket a kezdeti általános kommunikációs problémákon, s ezáltal minden résztvevő elfogadja  egymást, együttműködővé válik, mind e mellett jobbá válik köztetek az egymás közötti kommunikációs csatornák, ennek köszönhetően beindítom a LÁNYBÚCSÚ BULIT!

Miről is szól a Lánybúcsú Sztriptíz táncórám?
Felkészítem a menyasszonyt a Sztriptíz tánc, és a csábítás praktikáira, hogy leendő férj urát kellő képen tudja szórakoztatni, kényeztetni, csábítani a hálószobában a házasságuk alatt, s a nászéjszakán egyaránt. Lánybúcsú Sztriptíz táncórám egy állomás számotokra, amely egy közös, mozgalmas, vicces, bulizós, játékos program veletek, s karöltve a menyasszonnyal, akire itt is
teljesítendő feladatok várnak, hogy a jövőben jól megállja a helyét, s eleget tehessen a halószobában házastársi kötelezettségeinek. Ezen felül minden résztvevő vihet haza magával ínyenc csábos, szexy sztriptíz tánc mozdulatokat, amivel feldobhatja és izgalmassá teheti a házasságát, vagy a (leendő/jelenlegi) párkapcsolatát. 
 

  Izzítsd be a fantáziád! Vicces helyzetekből nem lesz hiány.
 A táncórán, csak tánc mozdulatok lesznek, vetkőzni senki sem fog.
  Program leírás, árak: www.m-force.hu/leanybucsu/leanybucsu_sztriptiztancora_mforce.html


Lepjétek meg a menyasszonyt, s gyertek együtt szórakozzatok az M. FORCE-nál, a Lánybúcsús Sztriptíz tánc órámon, Budapest belvárosában. www.m-force.hu/leanybucsu/leanybucsu_sztriptiztancora_mforce.html

lanybucsu_sztriptiztancora_mforce_tancmuveszeti_iskola_budapest_belvarosaban_az_oktogonnal_leanybucsu_sztriptiz_tancora.jpg
Kalandra fel!

Tegyük emlékezetessé ezt az eseményt!

Várlak benneteket sok szeretettel!

Perlaki Kata
www.m-force.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://perlakikata.blog.hu/api/trackback/id/tr8716100320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása