Szerelmes szívek
2020. augusztus 11. írta: perlakikata

Szerelmes szívek

Lánybúcsú feladat a menyasszonynak

szereles_szivek_1_leanybucsu_feladat.jpg Gyűjtsd össze a menyasszony személyiségéhez legközelebb álló lánybúcsú feladatokat. Állítsd őt a leánybúcsújának napján különböző témájú próbatételek elé:

Vőlegényben való jártasság;

Kapcsolatteremtő képesség;
Férjpszichológia;  

Háziasszonyi ismeretek;
Csábítási, Hálószobai ismeretek;
Anyaságra való alkalmasság;

Párkapcsolati ismeretek;

szereles_szivek_2_leanybucsu_feladat_mforce.jpg
SZERELMES SZÍVEK 

Lánybúcsú feladat a menyasszonynak

A menyasszonynak, lánybúcsújának estéjén, a vőlegény ablaka alá, szívecskéket kell varázsolnia úgy, hogy legalább másnap reggelig ott maradjon.

Kirakhatja kövekből, virágokból, de akár elkészítheti borotvahabbal is, ha biztosak vagytok abban, hogy nem várható eső.


Biztassátok minél kreatívabb megoldásokra! 

lanybucsu_sztriptiztancora_mforce_tancmuveszeti_iskola_budapest_belvarosaban_leanybucsu_sztriptiz_tancora.png

A leánybúcsú örök emlék marad.

Minden menyasszonynak a férjhez menetele előtt, a leánybúcsúja egy kiemelt, meghatározó életesemény. Lezárul egy szakasz az életében, ez a szingli élet, - szingli már többé nem lesz- ezt követően a menyasszony átlép a házas életbe, és feleség lesz belőle.  De mielőtt ezt megtenné a barátnői, kolleginái, leendő sógornője, lánytestvére társaságában közösen elbúcsúztatják a lányos éveit egy leánybúcsú alkalmával.

Titkon minden menyasszony vágyik arra, hogy szervezzenek neki egy különleges, élménydús leánybúcsút. Izgatottan várja ugyan úgy, mint az esküvőt, hisz minden ami a leánybúcsún zajlani fog, az meglepetés, ajándék az ara számára, mivel ő az ünnepelt. Egy leánybúcsún ünnepeltként részt venni, ünnepeltnek lenni, irigylésre méltó, igen jól eső, kellemes érzés.

A menyasszony leánybúcsú ajándék tárgyakat, programokat, szolgáltatásokat kap tőletek. A gondosan megtervezett, össze rakott lánybúcsú által, Te mint az esemény szervezője, s veled együtt karöltve a többi résztvevő hölgy meglepetésekkel, élményekkel gazdagíthatjátok az ara utolsó csajos, szingli napját/éjszakáját. Készüljetek fel kellő képen a Leánybúcsú megtartására, lebonyolítására.

Ha mindent jól csináltok mind az előkészületekben, (időben kezdtek bele a szervezésbe, szántok rá időt, fáradtságot, részlet gazdagon dolgoztátok ki, hogy pontosan mi fog történni a leánybúcsún)., s majd a Leánybúcsú esemény sorozatot szerfeledtt jól viszitek végig, az elejétől a végső percekig, például, nem sodrotok az árral, hanem minden tudatosan felépített, s végig vitt leánybúcsú lesz, mind e mellett ha korrektül figyeltek egymásra, akkor egy csoda szép, igazán értékes, ugyan akkor emlékezetes leánybúcsút tudhattok a magatokénak, melyre
mindannyian szívesen emlékeztek majd vissza.
 

A leánybúcsúnak egy hatalmas bulinak kell lennie. Felejtsd el az eddigi átlagos csajos összejöveteleket, átlagos bulizásokat! A leánybúcsúnak módfelett emlékezetesnek kell lennie, s legalább akkorát kell szólnia, mint a házasulandó pár heted hét világra szóló esküvőjének. A leánybúcsúnak át kell csapnia bulizásba. Az egész napnak meg kell adni az ívét, a feladatokkal, a különböző témájú próbatételek végigvitelével, játékokkal,  programokon való részvétellel (ami színesíti a lánybúcsút), majd záró akkordként, azaz utolsó helyszínként pedig egy disco-ban való bulizással, ahol már mindannyian lazíthattok, kiengedhetitek a fáradt gőzt, és kitombolhatjátok magatokat. Add hát meg az ünneplésnek a módját!

LÉGY KREATÍV!

Iktasd ki a sablonos, unalmas Lánybúcsút, és s
zervezz Lánybúcsút:
az M. FORCE TÁNCMŰVÉSZETI ISKOLÁBA - az M. FORCE LEÁNYBÚCSÚ SZTRIPTÍZ TÁNCÓRÁJÁRA.
Gyertek, és szórakozzatok együtt a menyasszonnyal!

Kiváló program választás a Lánybúcsú kezdési helyszíneként, hogy beinduljon a buli. Tuti, hogy nem fogtok unatkozni, mivel az M. FORCE Leánybúcsú Sztriptíz táncóra egy vicces, vidám, mozgalmas táncóra program, amin végig vezetlek benneteket, s amit egykönnyen nem fogtok elfelejteni az már biztos. Ezt az élményt a menyasszony még az unokáinak is emlegetni fogja.

Mindenek előtt fontosnak tartom megjegyezni, hogy a táncórámon, csak is a nőies, szexis tánc mozdulatok lesznek jelen, vetkőzni a táncórán senki sem fog, de kacagni, vagánykodni annál inkább. 

Küld el a barátnőidnek, s a lánybúcsú további résztvevőinek az alábbi linket, ami az M. FORCE Leánybúcsú Sztriptíz táncóra program teljes leírása, árakkal, melynek elolvasása megkönnyíti mindegyikőtök számara a helyes döntés meghozatalát:     
http://m-force.hu/leanybucsu/leanybucsu_sztriptiztancora_mforce.html

A bejegyzés trackback címe:

https://perlakikata.blog.hu/api/trackback/id/tr4216099018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása