Aprópénz
2020. július 28. írta: perlakikata

Aprópénz

Lánybúcsú Játék

apro_penz_lanybucsu_jatek.jpgLánybúcsút szervezel?

A menyasszony házasságát megelőző utolsó szabad napjára, estéjére sok-sok meglepetéssel kell szolgálnod. Manapság, délután kettő, három, illetve négykor szoktak lenni a találkozók, amikor össze gyűltök, s azzal kezdetét is veszi a lánybúcsú, ami hajnalig, kifulladásig tart. S, hogy délutántól hajnalig ez az idő ne egysíkúan, s unalmasan teljen el, amikor csak bámuljátok egymást, ezért szükségetek lesz játékokra is. Ebben a blog bejegyzésben az apró pénz nevezetű játékot hoztam el neked:

Könnyen szervezhető játék egy csomó vidámsággal.
Ezt a lánybúcsú játékot olyan csapatoknak ajánlom, akikben ott a vagányság, szeretnek játszani, és nem okoz gondot nektek, hogy mind annyian együtt játszatok, ezen túl, a versengés, s az, hogy a játék eszközötök pedig pénz lesz.

Mindenki az asztal köré ül aprópénzzel a kezében.
Az első játékos megkopogtatja az asztalt egyszer a pénzzel, ekkor elindul a játék jobbra.

A jobbra ülő szintén egyszer kopog, ha azt akarja, hogy jobbra menjen a kör, kétszer, ha meg akarja fordítani az irányt.

Büntetés:
Aki először elrontja, mert rosszkor kopog, vagy túl hamar, vagy nem is kopog, annak egy puszit kell adni a menyasszonynak öleléssel. Ha menyasszony ront akkor, pedig neki kell egy puszit, öleléssel adnia a lánybúcsú főszervezőjének. Annyiszor ahányszor elrontjátok.

Vedd elő a gyermeki éned, legyél együttműködő, és játssz, és játssz még!


További lánybúcsús játékokra, és szervezési ötletekre van szükséged?
Kövess be itt a Blogomon!


Felszeretnétek dobni a lánybúcsú hangulatát? 
Lepjétek meg a menyasszonyt, gyertek együtt, és szórakozzatok az M. FORCE-nál, a Lánybúcsús Sztriptíz tánc órámon, Budapest belvárosában.
http://m-force.hu/leanybucsu/leanybucsu_sztriptiztancora_mforce.html


Miről szól a Lánybúcsú Sztriptíz táncórám?
Felkészítem a menyasszonyt a nászéjszakájára, hogy megmutathassa leendő férjének, hogy nem csak a konyhában remekel, hanem a háló szobában is, csábítással, sztriptíz tánccal. Izzítsd be a fantáziád! Vicces helyzetekből nem lesz hiány. Az M. FORCE táncóráján, csak a csábító tánc mozdulatokon kalauzollak végig benneteket, vetkőzni senki sem fog.

Program leírás, árak: http://m-force.hu/leanybucsu/leanybucsu_sztriptiztancora_mforce.html

KALANDRA FEL!
lanybucsu_lanybucsuhelyszin_lanybucsu_program_lanybucsu_sztriptiztancora_mforce.jpg


A bejegyzés trackback címe:

https://perlakikata.blog.hu/api/trackback/id/tr4916081438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása